GRATIS FRAGT ved køb over kr. 500,- (gælder kun privatkunder)

GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Om Nutramino

NUTRAMINO - Pure Dedication


Nutramino er Skandinaviens førende brand inden for sportsernæring, der tilbyder den bedste kvalitet, smag og tilgængelighed for aktive og sundhedsbevidste mænd og kvinder.

Nutramino er en del af Glanbia Group – en førende global aktør inden for sportsernæring og ingredienser. Vores størrelse og position som en del af en større, integreret organisation giver os rådighed over både de ressourcer og den tekniske know-how, der kræves for at kunne være førende på markedet.

Nutramino er kendt for at være bedst, når det gælder indhold, funktion samt effekt og er en sikker vinder, når det gælder smag! Alle vores produkter er udviklet på baggrund af evidensbaseret ernæringsvidenskab og lever op til de strenge fødevarekrav inden for EU.

Vores passion for præstation og sportsernæring inspirerer os til konstant at udvikle os og være innovative for at hæve niveauet og tilbyde den bedste kvalitet og smag til vores kunder. Nutramino er et kvalitetsvalg.

 

KONTAKT

Nutramino
Frederikssundsvej 62 B, 1. sal (baghuset)
2400 København NV


Telefon: +45 3920 1097
Mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.PRIVACY POLICY

TERMS OF USE

 

FCK forside ikon2

Styrke forside lille 224x247pix DK

Cardio-forside lille 224x247pix DK2

Cardio-forside lille 224x247pix DK2

protein recipes