Ernæring & Træning - Styrke & Muskelvækst Udskriv

Morgan Top 745x361px DK1

GET Fit or Die Trying

SPIS OG TRÆN DIG TIL DRØMMEKROPPEN

Kostens betydning for træningsresultaterne og udseendet er langt større, end man umiddelbart skulle tro. Det er ærgerligt, hvis man træner hårdt, men ikke får det optimale ud af sin indsats, fordi man spiser og drikker forkert. Ingen styrketræning vil give drømmeresultater, hvis kroppen mangler de rigtige byggesten.

NUTRAMINO PROTEIN XL - IDEEL TIL FLERE TRÆNINGSFORMÅL

Nutramino Protein XL er en linie udviklet til dig, som ønsker at fokusere på forøgelse af muskelmassen gennem fitnesstræning, forbedring af præstationsevnen samt komplet restitution.

FITNESSTRÆNING OG MUSKELVÆKST

For en fitnessatlet, som ønsker at øge sin muskelmasse, er de vigtigste faktorer et dagligt energioverskud, et målrettet styrketræningsprogram, timing af protein- og kulhydratindtag samt typen af protein.

UDHOLDENHEDSTRÆNING OG KOMPLET RESTITUTION

Udholdenhedsatleter har et betydeligt øget behov for både protein og energi pga. den forøgede mængde og varighed af træningen. Det er i restitutionsfasen, at kroppen bliver stærkere og præstationsevnen forbedres.

Uanset træningsformål booster Nutramino Protein XL kroppen med alle de vigtige aminosyrer, hurtigt optagelige kulhydrater og et højt proteinindhold. Hold fokus på kosten, når du ønsker at fremme muskelvækst, øge præstationsevnen og sikre komplet restitution.

make it work - now!

VIGTIGHEDEN AF PROTEINER OG KULHYDRATER

Protein er musklernes byggesten og kulhydrater er musklernes brændstof. Får du ikke nok proteiner, vil kroppen ikke opbygge muskler, og får du ikke nok kulhydrater, har kroppen ikke energi til at præstere og vil i stedet for nedbryde muskelmassen.

ET ØGET INDTAG AF PROTEIN OG KULHYDRAT I FORBINDELSE MED TRÆNING TJENER FLERE FORMÅL:

Nutramino Protein XL er en linie udviklet til dig, som ønsker at fokusere på forøgelse af muskelmassen gennem fitnesstræning,forbedring af præstationsevnen samt komplet restitution.

Proteiner:

  • Hjælper med at øge muskelmassen som et resultat af træningen
  • Vedligeholder den nuværende muskelmasse 
  • Er et fornuftigt supplement til en kontrolleret dagskost

Kulhydrater er kroppens "benzin", og efter træning skal de tomme glykogendepoter (energilagre) fyldes op påny med hurtigt optagelige kulhydrater. 

you've got 30 minutes

FORUDSÆTNINGER FOR MUSKELVÆKST

Positiv energibalance i kombination med styrketræning vil øge vægten, herunder muskelvæksten. I forbindelse med målrettet muskelopbyggende træning med vægtøgning som målsætning, anbefales en positiv energibalance på 500 - 1000 kalorier pr. dag. Hvor stor en total vægtøgning, der er realistisk, er individuel og afhængig af faktorer så som genetik og styrketræningserfaring. Under de optimale betingelser er et realistisk estimat 1/4 – 1/2 kg pr. uge.

Træning stimulerer dannelse af nye muskelproteiner, men øger samtidigt nedbrydningen af muskelprotein. Det betyder, at kroppen skal have tilført ekstra protein for at reparere og genopbygge ødelagt muskelvæv samt restituere optimalt. Kroppen har behov for både energi (kulhydrat), byggesten i form af aminosyrer (protein) samt hvile for at skabe de bedste betingelser for muskelvækst. Timing af kulhydrat- og især proteinindtaget er vigtigt i denne proces.

FØR TRÆNING

For at stimulere muskelvækst og sikre energi til muskelarbejde, bør der indtages et mindre måltid indeholdende protein og kulhydrat 1 – 2 timer før træning.

EFTER TRÆNING - RESTITUTIONSFASEN

Restitutionsfasen efter træning er meget vigtig. Det er i denne fase, at din krop bliver stærkere og præstationsevnen forbedres ved at give kroppen optimale betingelser for at respondere på træningen. Det er derfor særlig vigtigt at indtage et restitutionsmåltid lige efter og MAX 30 minutter efter træning! Her er kroppen ekstra modtagelig for næringsstoffer - denne fase kaldes Open Window of Opportunity.

Nutramino Protein XL kan med fordel anvendes både før og efter træning.

Et komplet restitutionsmåltid bør bestå af både protein, kulhydrat og væske for hurtigst muligt at igangsætte:

  • Reparation og genopbygning af muskelvæv
  • Genopbygning af glykogendepoter (energilagre) i muskler og lever
  • Rehydrering af tabt væske og salt

For at sikre maksimal stimulering af muskelvævet bør der indtages:

  • 0,25 g protein pr. kg kropsvægt svarende til ca. 15 – 20 g protein af høj kvalitet, dvs. indeholdende mange essentielle aminosyrer.
  • 1 g kulhydrat pr. kg kropsvægt
  • Drik 150 % af den tabte væskemængde for komplet rehydrering

NUTRAMINO PROTEIN XL LINIEN ER IDEEL SOM KOMPLET RESTITUTIONSMÅLTID OG SKAL FOR OPTIMAL EFFEKT INDTAGES HURTIGST MULIGT OG MAX 30 MIN. EFTER TRÆNING.

move on - get stronger

NUTRAMINO PROTEIN XL PRODUKTLINIE

NUTRAMINO PROTEIN XL – BAR

Nutramino Protein XL er en ekstra stor proteinbar med hele 30 g protein til dig, som har brug for en bar ud over det sædvanlige. Baren fungerer perfekt som et restitutionsmåltid efter træning eller som et ekstra protein- og energitilskud i løbet af dagen.

NUTRAMINO PROTEIN XL – SHAKE

Nutramino Protein XL er en færdigblandet protein- og kulhydratshake uden kunstige sødemidler eller konserveringsmidler.

En Nutramino Protein XL shake giver dig 50 g protein, 50 g kulhydrat og kun 2 g fedt.