GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Endurance Atleter - Tanja Lüdemann

tanja l 2

Navn: Tanja Lüdemann

Alder: 35 år

Højde: 162 cm

Sport: Triathlon


Om Tanja:

Inden Tanja stiftede bekendtskab med triathlon, var hun et kendt navn indenfor fitness. Hun er nemlig 3 x Miss Fitness i hhv. 2004, 2006 og 2007 - og stadig forsvarende mester, da stævnet ikke har været afholdt siden. Fra 2007-2011 har den stået på undervisning i diverse fitness centre som aerobic- og stepinstruktør, 2 børn indenfor 14 måneder og motionsløb på amatørplan. I 2011 mærkede Tanja for første gang stemningen og adrenalinen til et triathlonstævne, da hun her som tilskuer/hepper til hendes mands debut til Challenge Århus (halv jernmand). Året efter stillede Tanja og hendes mand begge til start til samme stævning, og siden er det blevet til flere kvarte og halve distance + flere halv- og marathons.

For Tanja er det ikke vigtigt at ende på toppen, tværtimod. Det er vigtig for hende, at bevise overfor sig selv og andre med små børn, at det faktisk godt kan lade sig gøre, at være mor, hustru, fuldtidsansat, husejer OG triatlet. Det hele handler om planlægning - især når begge i forholdet brænder for sporten. Det giver også en forståelse for hinanden som par, at de begge træner sporten. Selvom det er hårdt at træne op til samme stævne, så er det det hele værd, når hun løber over målstregen og bliver modtaget af sin mand (og børn, hvis de er med).

Nutramino blev allerede kendt for Tanja, da hun dyrkede fitness på højt plan. Der var det utrolig vigtigt for hende, at få sine proteiner før og efter træningen - hun var afhængig af proteinbars. I dag bruger hun primært energi til optimering af træningen. Et typisk indtag ifm. et hårdt træningspas er en pre-workout kort før svømning fx., Endurance energy black currant under og en vanilie shake efter. På de længere distancer vil hun supplere med geler.


Resultater:

2012 - nr. 13 i agegroup til Challenge Århus

2013 - nr. 13 i agegroup til Challenge Århus

2013 - nr. 11 i agegroup til H.C. Andersens marathon

2014 - nr. 3 + 8 i agegroup til KMD 4:18:4 i KBH og Kronborg

2015 - nr. 37 i agegroup til Ironman Mallorca 70.3

2015 - nr. 15 i agegroup til Challenge Danmark half distance


Nutramino Farvorit Produkt:

Tanja har jeg 2 favoritter: Nutramino Carbo energy powder black currant og Proteinbar soft Apple & yoghurt.


Find Tanja på de Social Medier:

Facebook: Tanja Lüdemann og Tossetmedtri

Instagram: @tritossen

Hjemmeside/blog: http://www.tossetmedtri.dk

tanja ltanja l 3