GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Endurance Atleter - Sarah Bro

sarah bro 1


Navn: Sarah Bro

Alder: 20 år

Højde: 177 cm

Sport: Svømmer


Om Sarah
:

Sarah har gået til svømning, lige siden hun var helt lille. Hun startede med konkurrencesvømning i en alder af 12 år, men slog aldrig helt igennem som ungdomssvømmer, da hun mest af alt så sporten som en fritidsinteresse. Sarah holdt fast i svømningen, og det skulle vise sig at give pote. I 2012 kvalificerede hun sig til EM for juniorer, og efter dette tog karrieren fart. Sarah er fast inventar øverst på medaljeskamlen i Danmark, og har vundet mere end 15 Danske Seniormesterskaber. Hendes primære fokus er dog international svømning, og hun har deltaget ved VM og EM på lang- og kortbane.

Med en træningsuge på 30 timer, er det vigtigt kroppen for nok brændstof, så man ikke ender ud med slemme skader og overtræning. Sarah bliver student til sommer, og igennem de sidste 4 år har hun været på farten fra klokken 05:30 om morgenen til 19:30. Det har derfor været altafgørende for hende, at medbringe små måltider til at komme igennem dagen. Sarah blev en del af Nutramino teamet i år, som hjælper hende med mellemmåltider til en lang dag på farten samt restitutionsmåltider efter træning, for at optimere hendes restitution.


Resultater som seniorsvømmer
:

Deltagelse ved Nordiske seniormesterskaber 2012, 3*nordisk mester

Deltagelse ved EM på kortbane i Herning 2013

Deltagelse ved EM på langbane Berlin 2014, individuel 17. plads

Deltagelse ved VM på kortbane 2014 (bronzemedalje på 4*50 fri)

Deltagelse ved EM på kortbane december 2015. 4. plads i 4*50 fri og individuel 9. Plads på 200 ryg.

Derudover er hun mange gange Dansk Seniormester og Dansk rekordholder


Favorit Nutramino Produkt
:

Sarah er storforbruger af Nutramino Lean Bars, hun spiser en umiddelbart lige efter træning - og det løber altså op i mere end 10 om ugen! Derudover har hun ikke bare én sød tand, men et helt sæt fyldt med søde tænder. I stedet for sodavand er Sarah helt vild med vores Nutramino Ice Tea drink.Find Sarah på de Social Medier:

Facebook: sarah.wiegantbro

Instagram: sarahwbro