GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Endurance Atleter - Jepser Rygaard

Jesper Rygaard 3

Navn: Jesper Rygaard

Alder: 42 år

Højde: 170 cm

Sport: TriatlonOm Jesper
:

Jesper er gammel fodboldspiller, men blev grebet af den vinterlige løbetræning, som efterfølgende tog mere og mere overhånd. Herefter kom både cyjling og svømning med for, at få arbejdet med hele kroppen – og så var det nærmest en glidende overgang til triatlon. Jesper startede med triatlon i sensommeren 2005 og kørte sin første Ironman på Lanzarote i Maj 2006. Siden er det blevet til i alt 13 Ironamn på fuld distance rundt omkring i verden; Australien, Florida, Frankrig, Tyskland, Østrig og Sverige.

"Du er hvad du spiser, siger man, og det er jo rigtigt i den forstand, at kroppen har brug for fornuftigt brændstof for at træne den op til den træningsmængde en Ironman kræver. Man skal bare også tænke restitution samt mad og drikke ind som en fjerde disciplin og nogle gange kan energiindtaget under en konkurrence jo være en udfordring i sig selv" fortæller Jesper.


Resultater:

PR Ironman: 9:08 (Ironman Kalmar, Sverige)

PR marathon 2:42 (Copenhagen Marathon, Danmark)

Vinder af Polar Circle Marathon 2010


Favorit Nutramino Produkt:

Der er en tid og et sted til dem alle. Jesper bruger mest Carbo Energy Gels (også med koffein), Protein Water og XL Protein bars.


Find Jesper på de Social Medier:

Facebook: jesper.r.hansen

Jesper Rygaard 1