GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Endurance Atleter - Henrik Lüdemann

Henrik Ludemann 1

Navn: Henrik Lüdemann

Alder: 35 år

Højde: 182 cm

Sport: Triatlon


Om Henrik
:

Efter at have boet 5 år i Schweiz, hvor udholdenhedsport primært var hyggeture på mountainbike om sommeren og skiløb om vinteren fik Henrik smag for triatlon i 2011, hvor familien flyttede hjem til Danmark. Arbejdsugen blev lidt mindre og lysten til fysiske udfordringer meldte sig. Challenge Copenhagen havde været afholdt og Challenge Århus meldte sin ankomst og det blev starten på et liv med udfordringer i triatlonsportens tegn for familien Lüdemann. Tanja og Henrik har siden da været tosset med triatlon, og det er blevet en livsstil. Deres begejstring og måden hvorpå, det lader sig gøre for en familie hvor begge arbejder fuldtid, er husejere samt har små børn, deler de gerne ud af, da det giver dem som familie mange gode oplevelser og indsigt i, hvordan kroppen reagerer overfor de fysiske udfordringer.

Henrik og Tanja arbejder begge i den finansielle sektor; ofte træner den ene inden arbejde, den anden lige efter arbejde eller om aftenen, så det er tit et puslespil, der kan kræve involvering af bedsteforældre til hjælp med afhentning af børnene. "Der lægges ofte skema for den kommende uge om søndagen – det fungerer for os, og i en familie, hvor børnene er til fritidsaktiviteter og legeaftaler, og vi også gerne vil træne, så er det en stor hjælp med planlægning", fortæller de.

For Henrik er processen og udviklingen samt det at nå til startstregen et lige så stort mål i sig selv, som at nå målstregen i ny PR og få en god placering. Han jagter de gode oplevelser og går op i detaljerne i træningen, og derfor også kosten og energiindtag i forbindelse med træning og konkurrencer, og ser dette som en disciplin i sig selv. Henrik snuste lidt til fitnesssporten i starten af 00'erne og deltog i fitness cup 2003 og fik da stor indsigt i kostens virkning på egen krop. Nutramino var allerede dengang favoritmærket indenfor sportsnutrition.

Resultater:

2013 - Ostseeman Glückburg 9.59:39 (debut på IM-distance)

2014 - Lillebælt halvmarathon 1.22:46

2014 - KMD IM CPH 9.43:54

2014 - KMD Kronborg 4:18:4 54:02

2015 - Ironman 70.3 Mallorca 4.52:54

2015 - Half Challenge Denmark 4.36:31

Mål:

2016 - Ironman 70.3 Mallorca

2016 - Øresund Triatlon

2016 - Challenge Roth (under 9 ½ time)

 
Favorit Nutramino Produkt:

Henrik bruger ofte Pre-workout shots inden intense træningspas og belønner sig selv med en Nutramino Lean bar efterfølgende, hvis der er nogle tilbage - børnene hjemme hos Tanje og Henrik er nemlig også vilde med dem. Nutramino Whey Protein Pulver - Straciatella er fast bestanddel af havregrøden hver morgen.

 
Find Henrik på de sociale medier:

Facebook: Henrik Lüdemann og Tossetmedtri

Instagram: @henriklydemann

Henrik Ludemann 2Henrik Ludemann 3