GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Endurance Atleter - Anders Rørbæk

anders rørbæk


Navn: Anders Rørbæk

Alder: 40 år

Højde: 182cm

Sport: Cyklecross, Triatlon, Cykling roadrace, Enkeltstart, duathlon, Cross duathlon,


Om Anders:

Anders startede med triathlon den 30.11.2008 under gevaldige tømmermænd. Det blev starten på en generel ændring af livsførelse, samt et goddag til triathlon. Inden det havde han undervist i spinning i 17 år, Thorax trainer og løb.

9 måneder senere gennemførte han Nice Ironman og pga. den store glæde ved TRI var Anders med til at starte FitnessDK TRI, som over de efterfølgende 4 år var med til at få 550 atleter igennem en Ironman.

De seneste år er gået med rigtig mange korte løb. I 2015 blev det til 34 deltagelser i cyklecross, cross duathlon, sprint og OL tri, løbe løb. Anders træner kun lystbetonet og bruger motionsløb som den hårdeste træning.

Anders er derudover medstifter og ejer af Lapio Dk, som leverede software til over 550 motionsløb i DK i 2015, samt LapioRaces som er medproducent af ca. 45 motionsløb. Anders lever af at lave løb, hvilket iflg. Ham selv, er verdens bedste job.

Til sidst han det nævnes, at Anders også er speaker til diverse løb, som bla. Challenge, Ironman, Øresund tri mv.


Favorit Nutramino Produkt:

Nutramino Pre-workout shot er Anders' fortrukne. Det virker rigtig godt til de korte sprint stævner samt crossen. Det giver et ekstra gear, som gør at man får endnu mere syre i kroppen og dermed endnu mere fart.

Lige efter træning foretrækker Anders en Nutramino Lean bar.


Find Anders på de Social Medier:

Facebook: Anders Rørbæk, LapioRaces

Instagram: @Andersroerbaek


 anders rørbæk 1anders rørbæk 2