GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Thomas Aarup

 thomas

Navn: Thomas Aarup

Alder: 23 år

Højde: 187 cm

Sport: BodybuildingOm Thomas:

Thomas har siden at han var 3 år gammel været meget aktiv, samt været et stort konkurrence menneske. Han startede med at dyrke fodbold, som han spillede i 14-15 år. Til dagligt arbejder han som Tømrer, hvor han elsker at bruge sine hænder, samt gøre folk glade og tilfredse med hans arbejde.

For 3 år siden begyndte Thomas at ville mere med sin træning, fodbold var det ikke længere nok. Han ville opnå mere med træningen, og bevise overfor sig selv, at han kunne opnå mere. Så fodbold forsvandt, og han gik 100% ind på fitness træningen. Thomas fik en kostvejleder samt en træner, og så kørte den ellers derfra. 1 år efter tog han til sin første konkurrence, New comers 2014, hvor han stillede op i Classic bodybuilding junior, og tog en 2. plads med hjem. Thomas har siden hen deltaget i flere konkurrencer.

Træning er efterhånden det som fylder det meste af Thomas' dag, hvilket passer ham rigtig godt. Han får følelsen af at han mangler noget, de dage hvor han ikke har været ude og træne. Han finder det facinerende, at lære sin krops grænser at kende, vide hvad han er i stand til og hvorfor kroppen gør som den gør. Han har ingen planer om at stoppe foreløbig, og guldet er hans mål.


Resultater:

2015 – 3. plads i Classic Bodybuilding, DM

2014 – 3. plads i Classic Bodybuilding Junoir, DM

2014 – 2. plads i Classic Bodybuilding Junoir, New Comers


Favorit Nutramino Produkt:

Thomas' yndlings produkt er BCAA drikken, den er en klar favorit, da den smager rigtig godt, og er nem at have med i madpakken, eller på længere ture.

Nutramino Crispy Vanilla & Caramel er Thomas' farvorit protein bar. Han synes at smagen er himmelsk. Det er en life saver under diæten, når trangen til sødesager presser på.

Vores pre-workout er også på hans liste. Den virker rigtig godt for ham. Den har redet hans ben-dag, gang på gang efter lange arbejdsdage.


Find Thomas på de Social Medier:

Instagram: aarup92

Facebook: Aarup

thomas 3thomas 4