GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Rikke Nissen

rikke 2

Navn: Rikke Nissen

Højde: 159 cm

Alder: 23 år

Sport: Bikinifitness

Om Rikke:

Rikke er en meget smilende og positiv person som elsker at kunne inspirere andre til at leve en sundere livstil. Hun bor i Tønder i Sønderjylland sammen med sin kæreste Thomas Aarup. De deler samme passion for fitness og bodybuilding, hvilket er helt perfekt da de kan hjælpe og motivere hinanden. Til dagligt læser Rikke til designteknolog, og på grund af al træningen, sigter hun efter at få sit eget sportsbrand engang i fremtiden.

Rikke har altid være meget aktiv. Hun har været gymnast lige siden at hun var lille og har derudover også spillet håndbold og fodbold. For ca. 3 år siden stoppede hun med gymnastikken og manglede derfor noget nyt. Hun meldte sig ind i et fitnesscenter og det var ca. på dette tidspunkt at bikinifitness begyndte at blive populært. Rikke anede intet om styrketræning og kost, men efter 6 måneder kom hun på Team Kine Krøs med henblik på at stille op i bikinifitness, og fik efterfølgende mere styr på kost og træning. Hendes kæreste har trænet i mange år og gik også med idéen om konkurrencer, han har derfor også haft stor indflydelse på, hvor Rikke er i dag. Hun elsker at stå på scenen og målet er derfor DM i 2016 hvis formen er god nok.

Træning har givet hende mere overskud og viljestyrke. Det er fedt at kunne presse sig selv under træningen, og det er tilfredsstillende når musklerne er rigtig ømme dagen efter. Træningen har for Rikke også givet hende et frirum. Hvis hun har haft nogle stressede perioder, er det rart at komme ned i centeret og få koblet af.

Favorit Nutramino Produkt:

Rikke er stor tilhænger af +Pro produkterne. Især Pre-Workout Pink Lemonade før træning og Creatine samt BCAA under træning. Derudover er hun helt vild med bores Protein Pulver Delicious Chocolate samt Tasty Vanilla. De er iflg. Rikke perfekte I morgengrøden, protein pandekagerne og smoothien. Rikke har desuden altid en Protein Water med sig.


Resultater
:

2015 – 2. Plads Bikinifitness -160, New Comers

2015 – 2. Plads DBFF Bikinifitness -160, DM


Find Rikke på de sociale medier:

Instagram: rikkenissen

rikkerikke 1