GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Jacob Biriboduwoni Jensen

 jacob b

Navn: Jacob B. Jensen

Alder: 32 år

Højde: 178 cm

Sport: Bodybuilding

Om Jacob:

Jacob er en glad, smilende samt udadvent person. Han elsker at møde nye mennesker og være en del af et stort fælleskab. Han er samtidig far til en dreng på 4 år. Jacob er en person som lever livet fuldt ud og når han sætter sig et mål, så gennemfører han. Han er meget målbevidst og gør aldrig noget halvt. Jacob arbejder til dagligt med unge kriminelle stofmisbruger, det gør han fordi at han godt kan lide at gøre en forskel, samt hjælpe andre til et bedre liv.

Jacob har trænet i de sidste 19 år. Han har dyrket en masse forskellige sportsgrene gennem hele sit liv, hvor han har været med til at vinde stort set alt hvad han har rørt ved. Han har altid haft træning som sin største lidenskab og i de sidste 10 år har hans hoved fokus været på at træne samt forme hans krop præcis som han vil have at den skal se ud. Han nyder den sunde livstil, hvor han spiser og træner efter en kost og træningsplan. Fitness er en del af Jacob, der går ikke én dag hvor han ikke er oppe og træne.

Jacob har har fornylig startet et team sammen med to af hans gode venner, der også har trænet i mange år. Her tilbyder de personlig træning samt coaching til personer som ønsker at stå i deres livs form på en scene. Teamet hedder The Athletes og kan findes på facebook.


Resultater:

2013 – 4. plads i bodybuilding -90kg, New comers

2014 – 1. plads i bodybuilding -90kg, DM

2014 – 4. plads i bodybuilding til Nordisk mesterskaberne


Favorit Nutramino Produkt:

Jacob er vild med vores Pre-Workout, Protein Water samt vores BCAA pulver. Han syntes at af alle de produkter der findes på markedet, så giver vores Pre-workout den mest fantastiske energi under træningen og den gør at han kan yde 110% under hele træningen, uden at gå ned på halv styrke i den sidste del af hans træning. Vores Protein Water er fantastisk at tage med på farten, hvor man stadig er sikker på at få det protein man behøver på en forfriskende måde. Vores BCAA pulver er det især smagen, der gør at dette produkt kommer på listen over Jacobs farvorit Nutramino produkter.


Find Jacob på de Social Medier:

Facebook: Jacob Biriboduwoni Jensen, The Athletes,

Instagram: Biriboduwoni

jacob jensenjacob jensen 2