GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Maja Husetic

maja 3

Navn
: Maja Husetic

Alder: 27 år

Højde: 157 cm

Sport: Bikini fitnessOm Maja:

Maja er en glad og udadvendt person, som går op i at livet skal nydes fuldt ud. Hun er ekstrem målbevidst og viljestærk, så når hun først sætter sig et mål i livet, så går hun 110% efter det. Maja elsker at udfordre sig selv, og udvikle sig i processen op til det mål som hun har sat sig.

Maja er uddannet pædagog og arbejder pt i en vuggestue. Ved siden af det arbejder hun også som kostvejleder, hvor hun vejleder og udarbejder kostplaner til mennesker, som gerne vil ned i vægt, opbygge muskelmasse, få et bedre resultat i træningscenteret m.v.

Maja er meget passioneret for sit arbejde som kostvejleder og sin træning. Hun går meget op i at sundhed skal være sjovt og nemt, og håber på at kunne give det videre til andre. Hun har meget på hjertet omkring kost og fitness, som hun kan godt lide at dele ud af det i håb om, at folk kan blive inspireret og motiveret til at få en sund livstil og generelt bare et sundere syn på kost og fitness. Derudover kan Maja godt lide at eksperimentere i køkkenet og finde sundere alternativer. Hun synes at det er sjovt at gøre usunde opskrifter sunde, da det kan motivere andre til at vælge de sundere alternetiver.

Derudover har Maja sin egen hjemmeside samt blog. Dem har hun af samme grund som sit job som kostevejleder, nemlig at hun ønsker at inspirere og motivere andre til en aktiv og sund livsstil. Folk kan følge hendes vej til en stærkere og sundere krop samt følge med i når hun deler fitness og kost tips ud.

I september 2015 stillede Maja op i Newcomers Bikini Fitness -160, hvor hun fik en finaleplads. Maja er glad og stolt over sin præsentation, og det var en oplevelse som hun ikke ville have været foruden. På nuværende tidspunkt koncentere Maja sig om at bygge mere masse til hendes næste mål, som er DM 2016.


Resultater:

2015 – Finale plads i Bikini Fitness -160, New Comers


Favorit Nutramino Produkt:

Maja er helt tosset med vores Nutramino protein pulver. Hendes favorit er vanilje, som hun anvender i sin grød om morgenen og til sine opskrifter. Derudover er hun rigtig glad for vores protein bars, og især Nutramino Crispy vanilla & caramel er et kæmpe hit hos hende. Til sidst kan Maja heller ikke leve uden vores BCAA, som hun skal have under sin træning.


Find Maja på de Social Medier:

Facebook: https://www.facebook.com/majahhusetic

Instagram: https://instagram.com/fit.by.maja/

Hjemmeside: http://www.kostvejledermaja.dk/

Blog: http://fitmedmaja.bloggersdelight.dk/

maja 4 12166695 10153234148408716 821966249 n