GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Jonatan Engelbrecht

nutra7

Navn: Jonatan Engelbrecht

Alder: 21 år

Højde: 182 cm

Sport: Bodybuilding


Om Jonatan:

Jonatan har dyrket sport på højt plan hele hans liv, blandt andet kampsport, svømning og roning på eliteplan. Jonatan er et stort konkurrence menneske. Da han startede i gymnasiet ændrede hans prioriteter sig en smule i forhold til skole og venner, og der var ikke længere plads til sport på dét plan. Jonatan begyndte derfor så småt udelukkende at styrketræne og det fortsatte gennem hele hans gymnasiumtid.

Efter færdiggørelse af hans uddannelse havde han igen brug for noget at dedikere sin tid til, og derved opstod hans passion for styrketræning. Nogle daværende kolleger og venner snakkede om at de godt kunne tænke sig at stille op i bodybuilding og selvom det virkede meget grænseoverskridende og langt væk i starten, valgte Jonatan altså ligeledes at hoppe med på den idé. Da det efterhånden blev en realitet nogle måneder ude fra konkurrencen, valgte han at kontakte en træner, Lars Madsen/In2shape, som førte ham de sidste måneder hen til Newcomers 2014, hvilket medførte en førsteplads både dér og 3 uger efter til DM i Classic Bodybuilding Junior med perfekt score i alle runder. Unødvendigt er det vel at sige, at hans passion kun blev større derefter.


Resultater:

2014 – 1. plads i Classic Bodybuilding junior, New Comers,

2014 – 1. plads i Classic Bodybuilding junior, DM


Favorit Nutramino Produkt:

Jonatan har efterhånden trænet styrketræning på et nogenlunde plan i 5-6 år, og et kosttilskud der om noget er essentielt for enhver plan er protein pulver. Efter at have været omkring mere eller mindre samtlige mærker af proteinpulver på markedet, så erkender han at Nutramino er hans all-time favorit kvalitetsmæssigt; både smag og blandingsevne – Nutramino Protein Pulver - Tasty Vanilla!


Find Jonatan på de Social Medier:

Instagram: jonatanengelbrecht

Facebook: jonatan.engelbrecht

nutra9nutra8