GRATIS SUPPORT - TLF 3920 1097

Man-Fre 09.00-15.00

Nutramino Atleter - Anders Vildgaard

anders v 2

Navn
: Anders Vildgaard

Alder: 30 år

Højde: 175 cm

Sport: Athletic FitnessOm Anders:

Hvis Anders skulle beskrive sig selv med 3 ord, ville det være følgende: Humoristisk, Målrettet og træningsnørd. Anders er typen der ikke kan sidde stille i længere tid, der skal helst ske lidt i tilværelsen. Derfor er Anders tit i gang med diverse projekter, som efterhånden er gået mere og mere i retningen af 'det aktive liv'. Han holder meget af at bruge kroppen, og om det er styrketræning, parkour, skiløb eller noget helt fjerde er underordnet. Anders er derudover meget socialt anlagt, og elsker at have med mennesker at gøre.

Til dagligt bor han i Roskilde sammen med sin kæreste Maja Husetic, som også er Nutramino atlet. De har begge en passion for det aktive liv, som udgør er en stor del af deres liv. Rent arbejdsmæssigt er Anders pædagog i en ungdomsklub, hvor hans hovedområde er bevægelse, herunder Parkour, styrketræning og aktiv udeleg. Derudover er han Personlig træner, og har tidligere været instruktør i henholdsvis Parkour, Indoor cycling og Crossfit.

Anders træner 5-6 gange ugentligt, hvilket han har gjort gennem mange år. Han varier gerne mellem tung styrketræning, hypertrofi og calisthenics. Det at være stærk, men samtidig funktionel er klart i højsædet for ham. Anders har tidligere løbet halvmaraton, OCR (obstacle course race) og dyrket en del Parkour, men besluttede sig at prøve kræfter med noget lidt mere ekstremt, og deltog derfor i Athletic Fitness 2015, hvilket var en kæmpe oplevelse for Anders.Resultater:

2015 - 5. plads i Athletic Fitness -175, Newcomers

2015 - 3. plads i Athletic Fitness -175, DM

2015 - Deltog i Nordic RaceFavorit Nutramino Produkt:

1. Nutramino Protein pulver Delicious Chocolate

2. Nutramino +Pro Pre-Workout Shot Orange

3. Nutramino Proteinbar Crispy Chocolate BrownieFind Anders på de Social Medier:

Facebook: Anders Vildgaard

Instagram: vildgaard

www.getfit.dk

anders anders 4